Чого чекати поціновувачам української музики: на телеканалі "Дім" виходить другий сезон #Муз_Оборони

Співак Позитив на сцені #Муз_Оборони. Скриншот: kanaldim.tv

Недарма українців вважають одним з найспівочіших народів світу. Кожну емоцію, кожну перемогу в Україні завжди святкували піснями. Під час повномасштабної війни музика стала ще однією важливою зброєю. Боротьбу за власну культуру та ідентичність зокрема, продовжує телеканал "Дім". Саме зараз до ефіру готується вже другий сезон проєкту #Муз_Оборона, йдеться у матеріалі "Ранку Вдома".

До ефіру готують другий сезон проєкту #Муз_Оборона.

"Ми розвиваємо українську культуру, ми пропагандуємо, в хорошому сенсі слова, українські пісні. Показуємо, що можна класно писати. Це може бути якісна музика, популярна музика. Напевно це дві головні такі цілі цього проєкту. Зараз у нас новий етап. Ми знову боремось за свою незалежність. Пісні, які зараз виконують наші артисти, згодом будуть асоціюватися з нашою незалежністю. Це дуже великий вклад в культуру", — розповіла головна режисерка проєкту #Муз_Оборона Ольга Моторна.

Автори другого сезону програми вирішили не змінювати формат проєкту. Як і в першому, виконуються пісні, написані співаками вже під час повномасштабного вторгнення. Артисти розповідають про своє життя в ексклюзивних інтерв'ю.

"Другий сезон відрізняється тільки тим, що музиканти стали крутішими. Якісна музика звучить в кожній програмі, тож я вважаю, що ми просто підіймаємося з кожним музикантом на вищий рівень. Ви побачите, як дуже відомих зірок, так і нових виконавців", — додала керівниця проєкту Тетяна Бокітько.

Одними з перших участь у другому сезоні #Муз_Оборони взяли колишній учасник гурту "Время и Стекло" Позитив та співак, який закохав у себе майже весь український TikTok — Enleo.

До речі, Позитив зробить глядачам ексклюзивний подарунок.

"Я виконаю пісню "Спалахи". Також буде ексклюзив —  пісня "Небо нахилю". Зараз набагато складніше стало писати пісні, тому що ти вже не просто розважаєш людей, а передаєш їм якийсь меседж", — резюмував Позитив.

Новий сезон вийде на телеканалі "Дім" вже 26 серпня. Приємного перегляду!

Читайте також:

Прямий ефір