Комедії від французів і німців, а також екшн на реальних подіях — три новинки кіно

Кадр з комедії "Наречений з all inclusive"

У кінотеатрах країни цього тижня покажуть три новинки. Фільми, зняті на основі реальних подій. Зокрема, пригодницька драма "Гран Туризмо" — про професійного гонщика Марденборо, німецька сімейна комедія "Як стати крутеликом" про мужнього 9-річного хлопчика та його наставника-блогера, а також  романтична комедія "Наречений з all inclusive". Деталі — у матеріалі "Ранку Вдома".

"Гран Туризмо" — нова пригодницька драма, що базується на реальних подіях. В центрі сюжету — менеджер автогонок Денні Мур у виконанні Орландо Блума. Якось йому спало на думку допомогти геймерам, котрі грають на симуляторах перегонів, стати справжніми автогонниками. Відбір проводили у кілька етапів. Зрештою, хлопець Ян найкраще здолав усі рівні підготовки й показав, чого вартий лише в день заїзду з професійними пілотами.

До речі, Ян Марденборо став третім та наймолодшим переможцем GT Academy. Тренування геймерів, які могли б стати професійними гонщиками, відбувались у межах телепередачі, що транслювалася з 2008 по 2016 рік. Нині Ян — чинний професійний гонщик. Ідея зняти про нього фільм виникла ще у 2013 році.

Про іншого унікального хлопця розповідає німецька сімейна комедія "Як стати крутеликом". Найбільша проблема головного героя — 9-річного Франца у тому, що незнайомці сприймають його як дівчинку. Він не такий високий, як більшість однолітків, має світле кучеряве волосся та дуже миле личко. До того ж коли хлопчик хвилюється, його голос стає високим.

Франц вирішує змінитися, аби перестати бути об'єктом для кепкування. Він знаходить блогера, котрий вчить підписників мужності та впевненості. Що з цього вийде, дивіться в кіно з 10 серпня.

Нова французька комедія "Наречений з all inclusive", яку зняв неперевершений Дані Бун. Він також зіграв тут головну роль. Усе своє життя його герой Трідан провів у готелі all inclusive. Там він народився і виходив на сцену. У 50 років чоловік вперше в житті покидає готель та вирушає до Парижа, аби зустрітися зі своїм братом, якого ніколи не бачив, а також спробувати знайти перше кохання — дівчинку Віолетту.

Цікаво, що ця історія знята за реальними подіями. Одного разу Бун розговорився з працівником готелю, який зізнався, що народився і прожив у готелі все життя. Тут познайомилися і жили його батьки. Цей чоловік відсвяткував в готелі повноліття і почав там працювати. Чим закінчиться історія нареченого з all inclusive, дивіться вже з 10 серпня.

Також цікаво: Українська музична драма та повернення черепашок-ніндзя — новинки кіно на великих екранів

Прямий ефір