На полі нас буде 40 млн — флешмоб на підтримку збірної України з футболу запустив Зеленський (ВІДЕО)

Владимир Зеленский. Фото: president.gov.ua

Напередодні матчу 1/8 фіналу Євро-2020 між Україною та Швецією, президент Володимир Зеленський вирішив підтримати збірну з футболу. Пообіцяв вболівати за синьо-жовтих всі 90 хвилин і радіти кожному забитому м'ячу. І закликав усіх українців приєднатися до флешмобу, повідомляє "Дом".

"Привіт, моя люба збірна України по футболу. Я — Володимир Зеленський, президент України. Але завтра я буду звичайним громадянином України, і я буду твоїм фанатом. Я буду разом з тобою всі 90 хвилин. Повір мені, я буду разом з тобою співати Гімн України, я буду разом з тобою кричати після кожного гострого моменту, мені буде дуже боляче через кожну підніжку, і я буду дуже радіти кожному забитому голу. Я буду разом з тобою всі ці хвилини на полі, як кожен українець, як кожен громадянин України. Тож знай, вас на полі не буде 11, нас на полі буде 40 млн", — сказав у своєму відеозверненні глава держави.

Щоб долучитися до флешмобу на підтримку збірної України з футболу, потрібно записати відео і розмістити в соцмережі з хештегами:

  • #завтра_на_полі_їх_буде_не_11
  • #завтра_нас_буде_40_мільйонів
  • #40млнПідтримуютьЗбірну
  • #ЗбірнаУкраїни
  • #ПідтримайЗбірну
  • #МиЗбірна
  • #euro2020

Приклад президента наслідують багато політиків і міністрів. У їхньому числі і прем'єрміністр Денис Шмигаль.

"Хлопці, за вас вболіває вся Україна. Ми віримо в вас. Слава Україні! Героям слава!", — сказав він у своєму зверненні.

Читайте також: Підсумки 28 червня: День Конституції України, Sea Breeze-2021 і відкрите небо ЄС-Україна (ВІДЕО)

Як повідомлялося раніше, національна збірна України з футболу вийшла до 1/8 фіналу чемпіонату Європи-2020 після перемог Іспанії над Словаччиною та Швеції над Польщею в заключному турі групового етапу. У першому турі групового етапу Євро-2020 збірна України поступилася команді з Нідерландів із рахунком 2:3.

Прямий ефір