США продовжуватимуть співпрацю з Україною, — посольство у День Конституції (ВІДЕО)

Прапори США та України. Фото: 5.ua

Сполучені Штати Америки (США) продовжуватимуть співпрацю з Україною і підтримуватимуть її. Про це сьогодні, 28 червня, у День Конституції України, йдеться на сторінці у Facebook Посольства США в Україні, інформує "Дом".

Відомство привітало українців із 25-ю річницею від дати ухвалення основного закону держави.

"З нагоди святкування 25-ї річниці ухвалення Конституції України ми відзначаємо довгий, напружений шлях України до побудови демократичної та незалежної держави. США продовжуватимуть співпрацю з Україною для досягнення її євроатлантичних прагнень та розбудови успішного та світлого майбутнього для всіх українців", — йдеться в повідомленні.

В оприлюдненому відеозверненні тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін зазначила, що Конституція стала ключовою віхою в розвитку України, як демократичної та незалежної держави. Вона додала, що США виступають надійним партнером України та підтримують її у протистоянні російській агресії та в реалізації програми реформ.

https://youtu.be/q0lR2-F2uLU?t=195

Читайте також: Урочистості до річниці Конституції — біля Ради встановили "Тризуб" та підняли прапор України (ФОТО)

Як повідомлялося раніше, в Україні стартував флешмоб "Моя Конституція" з нагоди 25-ї річниці з дня ухвалення основного закону. Взяти участь можуть усі охочі.

Прямий ефір