Нам є, чим пишатися — на Донбасі святкують День Конституції (ФОТО)

Донецкая область. Фото: Facebook

Сьогодні, 28 червня, у Донецькій та Луганській областях тривають урочисті заходи з нагоди 25-річчя від дня ухвалення Конституції України, інформує "Дом".

"Урочисто відзначили День Конституції України. За урочистостями — невпинна робота із впровадження норм Конституції в життя. Зі святом!", — написав у Facebook очільник Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко.

Донецька область. Фото: Facebook
Донецька область. Фото: Facebook

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, як повідомляє пресслужба облдержадміністрації, взяв участь в урочистій церемонії покладання квітів — до пам'ятників Тарасу Шевченку та Івану Франку.

"Наша Конституція визнана однією з найдемократичніших у Європі. Нам є чим пишатися... Я впевнений, що найближчим часом ми зробимо величезний прорив. І ми, українці, будемо пишатися не тільки красою та багатством нашої землі, ми будемо відчувати гордість саме за нашу державу", — зазначив Гайдай.

Луганська область. Фото: loga.gov.ua
Луганська область. Фото: loga.gov.ua

Читайте такожНезакрите питання: законопроєкт про великий державний герб вніс у Раду Зеленський

Нагадаємо, 25 років тому Верховна Рада ухвалила основний закон. Сьогодні, 28 червня, проходять урочистості до річниці Конституції.

Раніше повідомлялося, що вперше за 311 років оригінал Конституції Пилипа Орлика привезуть в Україну.

Прямий ефір