Відкрите тренування і боксерські бої: як по-одеськи відсвяткували День молоді (ВІДЕО)

Участники мероприятия по случаю Дня молодёжи в Одессе. Скриншот видео: kanaldom.tv

В Одесі активно і на свіжому повітрі сьогодні, 27 червня, відсвяткували День молоді. Провели реальні і віртуальні боксерські бої. Спортсмени показали свою майстерність в одному з місцевих парків і билися в поєдинках з блогерами на ігровій консолі, повідомляє "Дом".

Боксери влаштували відкрите тренування посеред одного з парків міста. Так одеські спортсмени долучають молодь до спорту. Кожен мав можливість вийти на боксерський поєдинок, правда, віртуально — на ігровій консолі. З охочих зібралася команда блогерів.

Одеситам сподобалося відзначати День молоді в спортивному форматі. Багато хто прийшов до парку подивитися на тренування боксерів і поспостерігати за віртуальним турніром.

"Тут дуже класний захід насправді. Це набагато крутіше, ніж сидіти дома, навіть грати дома чи на свіжому повітрі — різниця є. Плюс тут багато професійних спортсменів — це вже додає крутості цьому заходу. Можно поспілкуватися, запитати поради, які вправи дома робити. У нас зараз карантин і спорт вдома взагалі вийщов на новий рівень", — поділилася жителька Одеси Іванна Герасимчук.

Бокс підходить і чоловікам, і жінкам, впевнені фахівці. Кажуть, цим видом спорту можна займатися і вдома, і в спортзалі.

Читайте також: Підсумки 27 червня: мінна небезпека на Донбасі, пенсії жителям ОРДЛО і негода (ВІДЕО)

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський привітав співвітчизників із Днем молоді.

Прямий ефір