Внаслідок обстрілу НЗФ загинув українській боєць на Донбасі

Фото иллюстративное: kanaldom.tv

12 порушень режиму припинення вогню зі сторони незаконних збройних формувань (НЗФ) зафіксували протягом минулої доби у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Про це сьогодні, 26 червня, повідомили у пресцентрі штабу ООС, інформує "Дом".

В районі Водяного, що на Приазов’ї, НЗФ тричі обстрілювали позиції ОС з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Неподалік Золотого-4 вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки — з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У бік Гранітного НЗФ здійснювали обстріли з мінометів 120-го калібру.

Неподалік від Пісків вогонь вели з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Також зазначається, що в районі населених пунктів Катеринівка та Авдіївка були зафіксовані прольоти безпілотників НЗФ типу "Орлан-10" із перетином лінії дотику.

Сьогодні, 26 червня, у зоні проведення ООС зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Поблизу Пісків противник двічі вів вогонь із мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Внаслідок обстрілу один український військовий отримав уламкове поранення. Його життя врятувати не вдалося.

Читайте також: Машину спостерігачів та колишню школу-інтернат обстріляли НВФ — наслідки показали на фото

Як повідомлялося раніше, військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил виявили двох чоловіків, які намагалися пробратися через лінію дотику замінованими полями

Прямий ефір