Допомогти потерпілим від вибуху газу в Одесі пообіцяла місцева влада (ВІДЕО)

Відновити квартири та надати тимчасове житло постраждалим від вибуху в Одесі допоможе міська рада. Побутовий газ в одноповерховій будівлі вибухнув напередодні пізно ввечері. Двоє людей постраждали. Зруйновано кілька квартир, інформує "Дом".

Сім'я Валентини Галуф живе у знайомих. Через вибух в сусідньому будинку в їх квартирі обвалилася стеля, вибиті вікна. У сусідньому одноповерховому будинку вибухнув побутовий газ. Житлова частина будинку звалилася. Господиня квартири — жінка похилого віку — госпіталізована з опіками очей.

Чоловік, який намагався допомогти господині цієї квартири, також постраждав. Його завалило зруйнованими конструкціями, але від госпіталізації він відмовився. Міська рада Одеси обіцяє відновити пошкоджені вибухом квартири.

"Співробітники муніципальних служб були на місці. Зняли всі необхідні мірки віконних рам та дверей для того, щоб в найкоротші терміни провести ремонт цих квартир. У квартирі навпроти жила жінка з трьома дітьми. Її теж евакуювали на час проведення цих ремонтних робіт", — повідомив глава Приморської райадміністрації Одеси Марат Корольов.

Людям, які залишилися без даху над головою, влада надасть тимчасове житло.

Читайте також: Підсумки 27 квітня: загибель військового на Донбасі, пом'якшення карантину та візит президента на адмінлінію з Кримом (ВІДЕО)

Прямий ефір