Підготувати засідання РНБО з питань безпеки доручив президент

Владимир Зеленский. Фото: president.gov.ua

Підготувати найближчим часом засідання Ради національної безпеки та оборони України доручив секретареві РНБО Олексію Данілову президент Володимир Зеленський сьогодні, 27 квітня, під час робочої поїздки на Херсонщину. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, інформує "Дом".

У Херсонській облдержадміністрації глава держави провів нараду щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з окупованим Кримом, а також у Херсонській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській та Донецькій областях.

"Учасники наради обговорили оперативну обстановку в цих регіонах і готовність сил до реагування на можливе загострення ситуації", — повідомили в Офісі президента.

У нараді взяли участь голови облдержадміністрацій, представники Офісу президента, секретар РНБО Олексій Данілов, очільник Мінреінтеграції Олексій Резніков, керівники силових відомств та постійний представник президента в АР Крим Антон Кориневич.

На початку наради Володимир Зеленський висловив співчуття у зв’язку із загибеллю на Донбасі українського бійця внаслідок підриву військового автомобіля та побажав швидкого одужання пораненим.

Після відвідування позицій ЗСУ на адміністративній межі з окупованим Кримом президент зазначив, що українські військові зберігають бойовий дух.

Читайте також: Позиції ЗСУ на адмінмежі з Кримом перевірив Володимир Зеленський (ФОТО)

Прямий ефір