Робочу поїздку до Херсонщини розпочав президент

Владимир Зеленский. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 27 квітня, розпочав робочу поїздку до Херсонської області, де проведе нараду з питань безпеки. Про це повідомляє "Дом" з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

Глава держави відвідав передові позиції ЗСУ на адмінмежі з окупованим Кримом, ознайомився з оперативною обстановкою та оглянув укріплення, а також поспілкувався з військовими.

"Ми сьогодні на Херсонщині. Бачимо наші позиції, перевіряємо готовність з погляду техніки, наших бійців, наших бригад. Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії — технічний і психологічний", — сказав Володимир Зеленський.

Те, що війська РФ відходять від українських кордонів, не означає, що ЗСУ не повинні бути готовими до того, що вони можуть повернутися, наголосив президент України.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя ухвалення першої конституції Польщі та проведе перемовини з президентом країни Анджеєм Дудою. 

Читайте такожСитуацію на Донбасі та "Кримську платформу" обговорили президенти України та Польщі

Прямий ефір