Понад 60 т гумдопомоги відправив на Донбас Червоний Хрест (ФОТО)

Гуманітарна допомога від Червоного Хреста. Фото: dpsu.gov.ua

В ОРДЛО сьогодні, 26 квітня, доставили 20,16 т гуманітарного вантажу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції, інформує "Дом".

У міністерстві також розповіли, що у п’ятницю, 23 квітня, на окуповані території Донецької та Луганської областей шістьма вантажівками доставили ще 45,05 т гумвантажу.

Серед допомоги, яку передали місцевим мешканцям в ОРДЛО, — продуктові набори та медичні товари. Автомобілі прослідували через КПВВ "Новотроїцьке".

Гуманітарна допомога жителям ОРДЛО. Фото: minre.gov.ua

Як повідомили у Державній прикордонній службі України, за минулий тиждень до тимчасово окупованої території проїхали 52 автомобілі з гуманітарною допомогою, загальна вага якої становила 730 т.

"Упродовж минулого тижня до тимчасово окупованої території проїхали 37 автомобілів з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста та 15 автомобілів від Управління верховного комісара ООН у справах біженців, які перетнули лінію розмежування на КПВВ "Щастя" та КПВВ "Новотроїцьке", — зазначає пресслужба ДПСУ.

Для мешканців окупованих територій передали продуктові набори та пластикові контейнери, господарчі вироби, будівельні матеріали, засоби гігієни, товари медичного призначення та медичне обладнання.

Раніше в Мінсоцполітики розповіли, як пандемія вплинула на кількість гуманітарної допомоги.

Читайте також: Хто надає гуманітарну допомогу Україні: "Официальный разговор" з Євгеном Котиком

Прямий ефір